Gegarandeerd exponentiële groei in persoonlijk leiderschap

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik ga je helpen zaken anders te doen. Daardoor ontstaat ruimte voor groei.

Jij bent uniek

In het oog van de storm komt de ruimte om tot jezelf te komen, te herpakken en te herijken. Iedereen is uniek, waardevol en de moeite waard om voor te vechten.

Ander perspectief

Je gaat een Aard-Verschuiving ervaren. Je krijgt een ander perspectief door mijn inzet als glimmende waterspiegel, weerkaatsende echo en heel soms als stenen muur.

Ondernemerscoaching

Werkend volgens een vaste methode begeleid ik je naar groei in persoonlijk leiderschap

Er zit meer in

Het vinden van een goede coach is vervelend. Je besteedt je tijd liever aan je bedrijf. Je weet niet goed wat je van een goede coach kan verwachten. Past een coach bij jou? Hoe kun je een goede coach überhaupt herkennen. Je voelt wel de onrust in jezelf en het gevoel dat ‘er meer inzit’, zowel in je bedrijf als in jezelf. Daar zou je toch eens iets mee moeten.

Kort coachingstraject

Een goed coaching traject duurt niet te lang, heeft een helder doel en pad en zorgt ervoor dat je jezelf en je kernwaarden (nog) beter leert kennen. Hierdoor komt er meetbaar een hoger zelfvertrouwen en zelfacceptatie en kun je, persoonlijk en zakelijk, bewegen naar meer en beter resultaat. Door jezelf deze investering in jezelf te gunnen, ontstaat er ruimte voor groei.

Doelgericht werken

Doelgericht werken

Als professioneel en gecertificeerd coach kan ik een duidelijk coachtraject bieden waarin ik je de tools aanreik die je nodig hebt om er alles uit te halen wat erin zit. Tijdens dit traject stappen we bewust uit jouw waan van de dag en gaan we heel gefocust aan de slag met datgene waarmee jij aan de slag wil.

Dit levert je verrijking en groei op voor de rest van je leven. Heel concreet zul je ook gerichter aan je doelen gaan werken.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.