Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Persoonlijk leiderschap

Positief benaderd en oplossingsgericht aan de slag om persoonlijk leiderschap te nemen over je leven. Het inrichten van je leven vanuit je diepste verlangens en talenten.

Regie over eigen leven

Ga aan de slag aan de hand van jouw coachvraag. Creëer meer bewustwording over wat je kan. Je neemt de regie over je eigen leven. Je bepaalt zelf!

Jezelf zijn

Wees jezelf in contact met mij. Kijk eerlijk naar jezelf. Reflecteer en kom dichter bij jezelf. Je hoeft je dan meer hoeft aan te passen aan het beeld dat de buitenwereld van je heeft.

Oplossingsgericht

Je ervaart rust wanneer je dichtbij jezelf blijft. Oplossingsgericht werken aan jouw slagvaardigheid en zelfvertrouwen.

Belemmerende overtuigingen

Je loopt tegen problemen aan in je werk of in je privéleven en je voelt dat het anders kan. Je weet alleen niet hoe.  Je laat je beperken door je eigen belemmeringen en overtuigingen en voelt je machteloos. Je merkt dat je hierdoor niet voluit kan leven. Je ervaart daarom minder passie en geluk. Je leeft vanuit de hoofd en niet vanuit je hart.

Omgaan met uitdagingen

Stel je voor dat je zelf in staat bent om je uitdagingen het hoofd te bieden, zonder dat je daardoor uit het veld geslagen wordt. Je hebt de veerkracht ontwikkeld om met uitdagingen om te gaan en staat aan het roer van je eigen leven. Hoe fijn zou dat zijn!

Hoe vergroot je persoonlijk leiderschap?

Hoe vergroot je persoonlijk leiderschap?

Ik ben ervan overtuigt dat iedereen in staat is om de regie over haar/zijn leven te nemen en daarmee het persoonlijk leiderschap te vergroten. Naar aanleiding van een concrete coachvraag gaan wij aan de slag. Ik zet je aan het denken over je denken, je doen, je voelen en het zijn, waardoor je vraag vanuit alle zienswijzen wordt onderzocht. Het antwoord volgt daaruit en het maakt je tot een completer en vooral gelukkiger mens. Ik gebruik hiervoor diverse werkvormen en methoden zoals bijvoorbeeld wandelcoaching en meditatie. 

Om een beeld te krijgen van hoe ik werk en of dat mogelijk bij jou past kun je contact met mij opnemen.

Mocht je vragen hebben of je wilt een afspraak maken, dan kun je ook direct contact met mij opnemen.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.