Ontwikkel visie en strategie en neem je werknemers hierin mee!

Invulling van leidersrol

Het doel van management coaching is om jullie als MT of jou als directeur of manager te begeleiden in alle aspecten van het invullen van jouw veeleisende rol.

Rol binnen bedrijf

Op verfrissende en andere manier laat ik je kijken naar het bedrijf en jouw rol hierin. Doe een stap naar achteren om zaken weer helder te zien. Beslis dan welke volgende stap je wilt nemen.

Effectief functioneren

Jij neemt jouw competenties, kennis en kunde mee en ik laat je er op andere wijze naar kijken. Komt tot inzicht over effectief functioneren zonder dat het ten koste gaat van je eigen (werk-)geluk.

Ken jezelf

Jij bent jij en je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Ik leer jou jezelf en je omgeving nog beter te leren kennen. Doorzie patronen en creëer meer bedrijfsbewustzijn.

Ben ik een goede leider?

Je hebt een managende rol binnen het bedrijf. Je moet visie hebben en de strategie ontwikkelen. Het bedrijf stelt hoge eisen aan jouw functioneren en deze eisen veranderen constant. Hoe zorg je ervoor dat de werknemers je kunnen blijven volgen? Hoe geef je het MT op juiste wijze vorm? Je moet je blijven ontwikkelen.

Management coaching

Je hebt de functie die je hebt met een reden. Je competenties sluiten hierbij aan. Via management coaching ontwikkel en versterk je je persoonlijk leiderschap. Je gaat meer ontspannenheid ervaren. Je staat steviger in je schoenen. Je weet immers wat je toegevoegde waarde is. Daarnaast ga je ontdekken wat er nog meer voor jou in het verschiet kan liggen.

Ontwikkelen van leiderschap

Ontwikkelen van leiderschap

Je hebt het vast al eens gehoord: niet harder werken is het toverwoord maar slimmer (anders) werken. Dit kun je bereiken door met jezelf en/of je team aan de slag te gaan. Via management coaching van jezelf, je MT en/of de (young) professionals in het bedrijf ga je aan de slag met die aspecten van leiderschap waar je in het dagelijks leven minder mee bezig bent. Denk dan bijvoorbeeld aan vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Tegelijkertijd komen zaken zoals onder andere visie, missie, strategie, organisatie en het motiveren van werknemers nadrukkelijk aan bod. Deze zaken zijn immers onontbeerlijk bij het uitoefenen van jouw functie. Ze zijn de basis van het management coaching traject.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.