Verhoging van flexibiliteit en inzetbaarheid van werknemers

Bied werknemers loopbaancoaching

Via loopbaancoaching bied je de werknemers en met name de professionals een tool voor hogere motivatie, zelfvertrouwen, carrièreperspectief en daarmee een hogere werknemerstevredenheid.

Flexibele professionals

Vanuit personeelsbeleid inzetten op professionals die meegroeien met het bedrijf. Professionals die kunnen ontwikkelen. Uitbesteden aan een specialist biedt vele voordelen.

Focus op welbevinden

Meer gefocus werken aan het welbevinden van je medewerkers. Jij kunt je richten op andere facetten van HR. Met de juiste dingen bezig zijn. 

Goed personeelsbeleid

Meer focus op je personeelsbeleid en de zorg voor personeel levert meer zekerheid op. De medewerkerstevredenheid zal stijgen.

Ontevreden personeel kost meer dan alleen geld

Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 22% van alle werknemers met tegenzin naar hun werk gaat. Dit kan allerlei redenen hebben en het kost het bedrijfsleven veel geld. Mensen die niet gemotiveerd zijn, leveren niet op wat er potentieel in zit.  Werkgevers kunnen een groot deel van de factoren die hierin meespelen beïnvloeden. Zolang ze dat niet doen kost het geld, frustratie en een lage werknemerstevredenheid.

Voordelen van uitbesteden

Vanuit betrokken werkgeverschap en vanuit kostenoogpunt is het fijn om loopbaancoaching uit te kunnen besteden aan een expert. Je werkt aan werknemerstevredenheid zonder dat je daar zelf inhoudelijk meer tijd aan hoeft te besteden. Je hebt immers al zoveel op je bord! Werknemers en zeker ook de professionals in je bedrijf krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en ervaren dit als een investering die hun werkgever in hen doet.

Faciliteer loopbaancoaching!

Faciliteer loopbaancoaching!

Loopbaan (of job-)coaching stelt je werknermer in staat om zijn persoonlijk leiderschap te vergroten. Zij/hij wordt uitgedaagd om buiten de comfortzone te treden en na te denken over de huidige en de gewenste situatie. Hiermee worden werknemers gecreëerd die beter weten wat hun toegevoegde waarde is en deze daardoor ook beter in kunnen zetten. Werknemers voelen meer controle over hun eigen situatie en nemen daarmee meer eigenaarschap. Met eigenaarschap komt ook het nemen van verantwoordelijkheid. Als bedrijf mag je meeprofiteren van deze ontwikkelingen. Je hoeft het alleen maar te faciliteren!

Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.