Interim Management

Als interim manager kan ik bepaalde management taken verrichten binnen de organisatie. Ik voer de opdracht uit op management- of executive niveau zonder dienstverband. De opdracht wordt vastgesteld in overleg met de klant.

Tijdelijke invulling management

Tijdelijke invulling van een management positie, of een verandertraject nodig? Een interim manager kan hier een prima oplossing voor zijn.

Duidelijke opdracht

Een interim manager heeft een duidelijke opdracht en kan hier gericht aan werken. Dit zonder een duur dienstverband aan te hoeven gaan.

Flexibiliteit

Geen vast dientverband nodig. Opdracht kan op ieder moment gestopt worden. Geen verborgen kosten en het bedrijf weet waar het aan toe is.

Weerstand

Er moeten vervelende besluiten gemaakt en uitgevoerd worden. Of er is tijdelijk iemand van het management team uitgevallen. Medewerkers moeten wel aangestuurd worden. Hoe ga je hier als bedrijf mee om? 

Ontzorgen

Met het inzetten van interim management wordt het bedrijf ontzorgd. Management en aansturing in het bedrijf is geborgd. Veranderprocessen en mogelijk impopulaire beslissingen worden vormgegeven en uitgevoerd.

Wat bied ik als
interim-manager?

Als interim manager bied ik graag mijn diensten aan om een bedrijf de ontzorgen en ondersteunen. De voordelen van het inhuren van mij als interim manager zijn dat ik snel inzetbaar ben. Daarnaast kan een opdracht snel afgerond worden, zonder hoge kosten of andere beperkingen die je wel bij een dienstverband hebt. Verder heb ik als interim manager geen geschiedenis met het bedrijf en kan ik daardoor makkelijker beslissingen nemen en uitvoeren die voor managers in vaste dienst wat lastiger zijn. Een ander belangrijk voordeel is dat ik objectief naar de organisatie kijk. Hierdoor is het makkelijker geen oordelen te hebben of rekening te hoeven houden met ‘dat doen wij hier nu eenmaal altijd zo’.

Diensten die ik als interim manager onder andere aanbied zijn:

  • Het aansturen en ondersteunen van een team van medewerkers
  • Onderzoek en advies tbv verbeterpunten op beleidsniveau
  • Verstrekken van advies aan overige leden van het management
  • Het leiden van een verandertraject
  • Optimalisatie van bedrijfsprocessen (LEAN)

Neem contact op om te bespreken wat ik voor het bedrijf kan betekenen als interim manager.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.