Diensten voor bedrijven

Ondersteuning voor bedrijven op gebied van coaching, (interim-) management en HR.

Efficiency

Uitbesteden van taken, zodat alles gefocust uitgevoerd kan worden. Niet alles zelf doen is efficient. Ik kan mij volledig bezighouden met de werkzaamheden waarvoor ik ingehuurd word. 

Gemak

Hoe makkelijk kan het zijn. Besteed de coaching, HR en management zaken uit en je bent volledig ontzorgd.

Veilig

Integriteit en verantwoordelijkheid staat bij mij voorop in het aannemen van werkzaamheden ten behoeve van bedrijven

Uitdagingen binnen het bedrijf

Een bedrijf heeft zo haar eigen uitdagingen. Er is tijdelijk een manager uitgevallen, er zijn problemen met het functioneren van mensen of de HR afdeling heeft ondersteuning nodig. Al deze problemen leveren uitdagingen op waar een bedrijf meestal geen oplossing voor heeft. Coaches en managers liggen nu eenmaal niet voor het oprapen.

Omzet via kernactiviteiten

Een bedrijf moet zich bezig houden met omzet maken via haar kernactiviteiten. Alle andere zaken werken verstorend en kosten onderaan de streep geld. Hoe fijn is het om te weten dat het ontwikkelen en versterken van personeel, allerlei HR zaken en zelfs een overbruggingsperiode in het management geregeld is!

Ontzorgen en Focus

Ontzorgen en Focus

Ik kan ontzorgen op gebied van coaching, (interim-) management en HR. Door deze activiteiten uit te besteden kan het bedrijf zich met de kernactiviteiten bezig houden. Omzet is hiermee niet alleen meer geborgd, het kan zelfs gaan stijgen. Er gaat immers meer aandacht en energie naartoe!

Teamcoaching

Teamcoaching bevordert de onderlinge verhoudingen en zorgt voor meer focus op het gezamenlijke resultaat. Hierdoor groeien resultaten en zullen teamleden zich meer verbonden voelen met hun team.

Loopbaancoaching

Via loopbaancoaching bied je de werknemers en met name de professionals een tool voor hogere motivatie, zelfvertrouwen, carriereperspectief en daarmee een hogere werktevredenheid.

Management coaching

Het doel van management coaching is om jullie als MT of jou als directeur of manager te begeleiden in alle aspecten van het invullen van jouw veeleisende rol.

(Interim-) management

Als interim manager kan ik bepaalde management taken verrichten binnen de organisatie. Ik voer de opdracht uit op management- of executive niveau en kom niet in dienstverband. De opdracht wordt vastgesteld in overleg met de klant.

HR diensten

Ik bied HR diensten voor het MKB. Ik ben van meerwaarde om het HR beleid voor MKB te ontwikkelen en mede vorm te geven. Dit gaat altijd in lijn met de wensen van de opdrachtgever.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.