Aanbod pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Bliksemgesprek

Om kennis te maken met mij en de manier waarop ik werk maar vooral ook om in één tot anderhalf uur tijd een inventarisatie te maken van je huidige situatie en alvast wat prioriteiten te kunnen stellen, zodat je aan de slag kunt met meer focus is er de mogelijkheid om een bliksemgesprek aan te vragen.

Tegen een speciaal tarief kom ik bij je langs en gaan we hiermee aan de slag.

Verbindingsgesprek

Eén van de meest basale behoeften van mensen is om verbinding te voelen. Deze verbinding ontstaat in verschillende soorten relaties. Bijvoorbeeld tussen vrienden, collega’s, in gezin en familie maar ook wanneer mensen een ’toevallige’ ontmoeting hebben.
In de afgelopen jaren zijn wij mensen over het algemeen flink tekort gekomen in deze behoefte tot verbinding. Daarom bied ik periodiek een gesprek aan rond mijn keukentafel. Aan mijn keukentafel nemen verschillende mensen plaats die elkaar niet kennen maar allemaal
vanuit interesse naar de ander en de behoefte aan verbinding aanwezig zijn om een gesprek te voeren.

Er wordt niets van je verwacht. Je hoeft alleen maar te komen en open te staan voor dat wat komen gaat en er volgt vanzelf een mooi gesprek en een fijne, waardevolle avond.

Mogelijk ontstaan er verdere contacten uit deze gesprekken maar dit is niet het doel. Het doel is om verbinding te maken en te voelen tijdens deze avond.

Aardingsgesprek

Na afloop van het traject is er de mogelijkheid om, indien gewenst, af en toe of eenmalig een gesprek te plannen. Dit gesprek kan verschillende doelen hebben. Wellicht heb je de behoefte tot evalueren waar je nu staat. Wil je even sparren/spiegelen met iemand buiten je bedrijf. Heb je het even nodig om weer even je doel helder te krijgen of wil je graag even de tijd nemen voor jezelf, zodat je weer opgeladen en met rust in het hoofd verder kunt. Dan kun je altijd contact met mij opnemen en dan maak ik tijd voor je.

Begeleidingstraject individueel

Volgens mijn 3xO raamwerk gaan we aan de slag met elkaar. Binnen een samen vooraf vastgestelde periode werken we aan de doelen die jij gaat stellen. In dit traject krijg je de rust en de ruimte om bezig te zijn met het belangrijkste onderdeel van jouw bedrijf, namelijk jijzelf.

Methode

Een traject bij mij verloopt altijd volgens het 3xO raamwerk. Hiermee garandeer ik een gedegen manier om binnen zo kort mogelijke tijd groei van persoonlijk leiderschap te realiseren. Door op een gestructureerde manier het traject te doorlopen is er de grootste kans op verandering en bestendiging van deze verandering. Op gecontroleerde wijze kan exponentiele groei ontstaan! Qua methodiek maak ik gebruik van vele technieken en modellen. Deze worden aangepast aan jouw behoeften. Hieronder wat meer informatie over de 3 fases.

Onderzoeken

In één sessie wordt onderzocht wat de groeivragen zijn en worden doelen vastgesteld. Deze doelen vormen de fundering van het gehele traject.

Ondernemen

In deze fase gaat er gewerkt worden aan de doelen die in de voorgaande fase zijn gesteld. Het is hard werken en niet altijd leuk. Soms zelfs pijnlijk. Er wordt een denkproces in gang gezet. Er komen inzichten, patronen worden losgeweekt en overtuigingen komen in beweging. De ondernemingsfase duurt gemiddeld zo’n 3-4 sessies.

Onderbouwen

Zodra de laatste fase is aangebroken, worden de nieuw verworven inzichten en overtuigingen verankerd. Er wordt gebouwd aan nieuwe patronen en bijbehorend gedrag zodat de doelen zoals gesteld gehaald kunnen worden. Hiermee wordt het traject rondgemaakt. Coachee bouwt de tools om de groei van het persoonlijk leiderschap te kunnen voortzetten. Deze fase gaat met vallen en opstaan. De belangrijkste les om te leren is dat je meer leert van falen en weer opnieuw beginnen dan van helemaal niet beginnen aan verandering. Voor deze fase zijn in het algemeen twee sessies nodig.

Flexibiliteit

Het 3xO raamwerk is vergelijkbaar met een bedrijfsstructuur. Het bestaat uit vaste onderdelen zoals bijvoorbeeld directie, verkoop, marketing en de operatie maar de invulling van die afdelingen is altijd bedrijfsspecifiek en afgestemd op wat het bedrijf nodig heeft. Zo ook een coachtraject via Aard-Verschuiving Coaching. Het bestaat altijd uit bovenstaande vaste onderdelen, Echter in de invulling van het traject is veel flexibiliteit mogelijk. Ieder traject is maatwerk en wordt aangepast aan de behoeften van de coachee.

Vraag een offerte of
kennismakings gesprek aan

Neem contact op om te onderzoeken wat ik voor jou of voor het bedrijf kan betekenen.